tabbe.......igen

Hallååå!

Haha, den senaste tiden har varit en otroligt klantig tid om man heter Emelie - jag berättade ju för er om almanacks-incidenten, eller som Joel säger : - Skyll dig själv!
Egentligen är det väl sant, men vadå, tvångstankar har väl alla - eller?!

Iallafall, vi hade halvdag idag vilket innebär att vi slutade 12.00, skönt.
Jag,Emelie,Thea och Julia drog oss ner på stan och fikade på Dackås och sedan gick vi på stan - det var jättemysigt!!
Thea måsta hem och plugga (som jag egentligen också måste göra) så vi gick vidare på stan, närmare bestämt in på MQ. Vi var där ett tag och trånade efter alla SJUKT snygga killkläder de har där (!!!) - sen, håll i er nu!! HAHA
Jag fick en tvångstanke(?) och satte mig på rulltrappens stång, den där som man håller i ni vet, som rullar uppåt (tro inte att jag är dum nu när jag förklarade vad en ledstång var) iallafall, jag satte mig baklänges på den sträva saken, och nådde inte ner till golvet med fötterna när jag satt där - så jag åkte uppåt tillsammans med räcket!!!! HAHA
Jag fick panik och kom inte ner, det gick fort också - men till slut lyckades jag hoppa av, som tur var för jag skrek otroligt högt!

Tänk er synen, en tjej på 17 år med en stor röd dunjacka, sittandes på ledstången BAKLÄNGES, komma upp på övervåningen i butiken, med kassan till höger om en - hahahahahahaha!!!!

Gud vad vi skrattade! Jag fick mest en chock xD
Men jag mår bra nu - för jag har nämligen fått ett samtal....................egentligen  ska jag nog inte berätta det än, men jag bjuder på det, för jag ska på arbetsintervju på McDonald´s nästa Onsdag!!!! :D
Äntligen!!! Håll tummarna  för mig!! =)

Ikväll ska jag till min älskling i Lingarö, eftersom att vi är lediga imorgon - eller vi har Operation Dagsverke, jag och Joel ska städa i huset och på så vis tjäna 100 kr var som går till skolgång för barn i Uganda, superbra!

Det rullar på nuu!!! Förutom fördjupningsuppsatsen i Rättskunskap....Menmen, vill man bli jurist så.....!





Over and out!

hallloooojj!!!

Hej allihopa!

Jag vet inte om jag har tabbat mig, eller om det var en bra investering - men jag har på något vis lyckats beställa hem en almanacka för 363 kr!!!!!!!

Det är inte en vanlig almanacka heller, utan på framsidan är det en bild på mig där det står ;

MynameisMLI
2009

med klarblå text! haha, värsta egocentriskt, och dyrt, och onödigt(!)
Jag har ju redan en almanacka, två tillochmed!! Men jag försöker övertyga mig själv om att dom är för småa, och den här almanackan är ju trotsallt rätt så egen av sig!
Mamma blev lite less på mig, vilket jag förstår - men om 2-3 veckor är den min, haha!

Igår var Julia här, vi var ute å gick, lagade mat med mamma och henke - tacos! AAAASGOTT! Sen åt vi godis å såg på Melodifestivalen, E.M.D.s låt ägde ju enligt mig!!!
Sen såg vi When a Stranger calls, en skräckfilm - egentligen förstår jag inte hur man kan utsätta sig själv för att se på något sånt, men ändå måste man kolla klart när man väl har börjat. Det känns faktiskt bättre när man har en kudde framför ögonen!
Vi lyckades se hela, tittade sedan på Hot Chick, slutet på den - jag somnade och snarkade tydligen xD
Sen gick vi å la oss =) Jättemysig kväll!<3 Och efterlängtad!!

Imorgon blir det en kort dag , 9.00-11.00 -Denna vecka som kommer är vi halvt lediga på tisdag, och hellediga på onsdagen! Så det blir en lätt vecka - skönt!

Nu ska jag dammsuga mitt rum och tänka på min almanacka.........Den kanske är bra att ha ändå? xD

Over and out!

tjolahopp!

Hej allihopa!

Måndag, ny vecka...Började med att sluta klockan 11 idag, sköna måndagar!
Förresten är det det enda som är skönt på mitt schema just nu...
Men men, man ska väl inte klaga - snart är jag utexaminerad ändå! (hybbe, men vafan!)

Idag ska jag träna bodypump i Bergsjö, jag måste ligga i nu - för jag ska bli instruktör till hösten! :D
Jag ser verkligen fram emot det, då jag verkligen ÄLSKAR Bodypump och att leda andra - den perfekta kombinationen alltså! Åååh jag längtar.......................

Ihelgen bjöd jag ut min kära pojkvän på Restaurang Ming i stan - jättemysigt var det! Dock har stället tappat lite stjärnor hos mig, för servicen är inte alls densamma som förr! Undra varför, det är ju jättegott där!.......
Sen hyrde vi Never Back Down - Cam Gigandet säger jag bara!!! Stackars Joel nu, haha.
Men han har ju sin Cameron Diaz iallafall........... ;) Skämt åsido..
Det var iaf uppskattat och jättemysigt, som planerat! :)<3

Nu ska jag göra nytta i min säng, nämligen sova en skvätt innan träningen!

Over and out!

RSS 2.0