HAHAhhöhöhöhohohoehhehihi

MALIN KOM TILL MIG ÄNDÅ!

HON KUNDE INTE MOTSTÅ FRESTELSEN AV ATT VARA MED MIG EN FREDAGKVÄLL.... Höhöhöhhöhöhö

FUCK OFF SUCKERS, FÖR JAG HAR EN FRIEND 2NIGHT!














Over and out!

fredag på gott och ont...

Hallåå där!
Ännu en fredag, vilket betyder helg, vilket betyder SKÖNT! =)

Dagen började med skola as usual, började 9 idag, så lite sovmorron fick man! Dagen gick fort, och efter skolan for jag till Erica som inte var hemma....Efter ett tag dök hon upp hemma hos min pappa iaf, vi stack hem till henne å snacka lite.
Det var jättemysigt, för det var så längesen :(<3 Men det är alltid lika kul att vara med dig<3

Sedan vid 6 mötte jag upp bergsjöfamiljen (mamma, henke(mammas man), jonna hannes(mina syskon)) utanför kinarestaurangen Ming. GUUUUD vad gott det var med det jag alltid beställer - kyckling med champinjoner och bambuskott, utan paprika ;) MUMS!
Sen blev det efterrätt, friterade bananer och glass <3333333333333333!! Efterlängtat mysigt och supergott! :)






Just nu sitter jag här, en fredagkväll liksom. Skulle egentligen va inne i stan med erica m.fl. men det skulle bli så sent med tanke på att bussarna till bergsjö går som dom gör... Så ringde jag Malin som bor här i bergsjö, men hon skulle till Älgered - kul! Alla gör ju någonting på en fredag liksom, vem blir då över till mig ? :|
Så nu sitter jag här helt sysslolös... Skulle ju ha passat på att städa mitt rum, men det tänker jag inte göra!!!
Hoppas ni får en bra helg :)





Over and out!

mattesnille sökes omgående!!

Nu är det såhär, att jag efterlyser en person, gärna som bor i hudik eller bergsjö - som är grym på matte B.

Han/hon ska kunna lära ut sina kunskaper till en icke-fattande tjej (jag), innan torsdag helst. Min msn har de flesta som läser min blogg tror jag. Annars får ni kommentera!

Området vi läser i matten just nu (och som vi ska ha test på torsdag på) är y=kx+m, räta linjer, vertikala och horisontella osv osv.

Tack på förhand!
/ En desperat dum blondin

Förresten,

Over and out!

blääää-dag

Heeeeeej!
Nu ska jag klaga lite, och skriva att min dag har varit förjävlig nästan. 


  • För det första gick vi från 8-16
  • Det var "rösti" till lunch, jag fick äckliga potatisbullar som inte var klarstekta
  • Vi hade tyska (!!!!!!!)
  • Min mobil har så himla dåligt batteri så det är synd om den
  • Min mobil är cp, för att hörlurarna är glapp
  • Jag har fått färre läsare på min blogg
  • Jag är trött
  • Och jag har massa läxor som jag egentligen borde göra...


 Det var min dag, man kan ju inte ha det perfekt jämt...

Nu ska jag ut med malin, hoppas jag inte ramlar och slår mig eller nå.

Over and out!


Måndag måndag måndag...

Också var det Måndag igen... Pest och pina för de flesta - men inte för mig!
För idag gick jag från 09.10-11.10, vi hade matte och sen rättskunskap. Så det var både en bra lektion och en dålig (kan man säga dålig? Näe, den var tråkig för det var matte...)
Nu irrar jag... Anledningen är väl för att det är måndag, och jag har jobbat på gymmet, och jag har nästan just har tränat ett pass bodypump. Då blir man schlutt i kroppen kan ja löva!

Jag slutade somsagt 11.10, men kom inte ifrån skolan förrän halv 1. Anledningen till de var för att jag snabbt kastade i mig mat  - och sedan skulle jag på ett samtal... Så jag tog halv 2 bussen till bergsjö, och på den klev malin och jossan på =)
Inte för att det var så mycket till sällskap, för alla tre satt efter ett tag med sina headset i och lyssnade på musik - haha!
Tänk om folk skulle sett oss göra det... Liksom, tre brudar på bussen som sitter med varann och allt de säger är typ "Hej" och "hejdå, vi hörs!". Höhö

Förresten, det var lite kul... För idag på skolan fick jag flera kommentarer efter mig : - Emelie! Jag såg dig på tv igår ja!
Eller, : - Emelie! Du var med på hål i väggen igår du! Jag fick tillochmed sms av min moster :p osv osv.. Jag kunde inte ens se programmet själv, för vi har inte den kanalen - TRODDE jag. Tills Jonna (min syster) kommer och häver igång boxern, lagomt till eftertexterna kom... Jaja, jag är med om några söndagar igen ändå så det gör nog inget...

Nu blev klockan alldeles för sent...Jag som ska duscha och sova innan klockan blir morgon! Jag börjar nämligen 9 och slutar 4... Som en slags komplettering till dagens schema känns det som...

Näe, nu orkar jag inte skriva längre. Vi hörs imorgon!




 Jag och Malin igår ;) <3


Over and out!


min helg i text

Tjena tjena!

Hoppas alla ni har haft en bra helg! Det har nämligen jag haft.
Det började med att jag var med Emelie och Malin i fredags, vi svullade popcorn så vi spydde nästan! Men väldigt gott var det. (Som jag har skrivit förr, jag lyckas alltid äta för mycket - bara för att det är så gott)
Sedan på lördagen åkte jag och Malin till bergsjö, Julia hoppade på efter vägen för hon skulle sova över hos mig. Trevligt trevligt. Vi åt en väldigt god tacosoppa som min mamma gjorde, och vi bakade bröd till med fetaost, oliver och soltorkade tomater i - dom vart jättegoda! Även mina glutenfria faktiskt...

Vi bestämde sedan oss för att gå ner på "byn" och handla oss lite godis till kvällen, sedan gick vi alla tre hem till mig och såg på Lilja 4-ever. Vilken otroligt tragisk film!!
Man trodde att allt skulle bli bra, som i alla amerikanska filmer - men nej.
VARNING! Läs inte detta som kommer nedanför om ni vill se filmen någongång!


 Hon dog(!!!!) Ja, så vi alla satt där som statyer och bara kollade på varann och sa : VA!?
Sedan låg vi och snackade om....näe, det ska vi inte gå in på =) höhö.

Idag klev Julia (som vanligt) upp med tuppen, enligt mig. Halv 10 var vi uppe typ och skulle käka frulle.
Sedan vid 1 kom Malin och åt lunch (soppan från dagen innan), då hade Julia redan åkt hem...
Och just nu sitter vi hos malin och chillar =D

Det var min helg, hoppas ni har haft det lika bra!

Over and out!

HEEELG!

Tjenare!

ÄNTLIGEN FREDAG, OCH ÄNTLIGEN HEEELG!
Känns otroligt skönt och efterlängtat faktiskt. Och det som gör helgen ännu skönare, är att min väska var tom av skolböcker när jag gick hem - alltså inget plugg! Kan inte bli bättre =)

Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte upp mamma, vi kikade runt litegrann på rean inne på gina tricot, sen gick vi på Jambo och fikade =)
Det som är bra, är att Jambo har glutenfritt bröd! Så bara för att man är glutenallergiker betyder inte det att man inte kan fika på stan - tvärtom! McDonald´s har faktiskt också glutenfritt.... Det visste jag faktiskt inte!

Idag gick vi till halv 4 (!!), rätt så långtråkigt att gå så länge i skolan på en fredag - speciellt när man ser alla andra gå med deras ytterkläder mot utgången, samtidigt som de pratar om vad dom ska göra ihelgen.
Då känner man sig verkligen fängslad! Som om man aldrig kommer ut därifrån... Men desto skönare sen när dagen är slut - det gäller att tänka positivt!

Nu sitter jag bara och väntar på att Malin och Emelie (e1) ska komma hit, e1 ska ta med sig popcorn från bion också ska vi titta på film - myyyys! =D

Vi hörs senare, hoppas ni får en bra helg! :)


Over and out!

fler läsare = gladare MLi! =D

Hejsan allihopa!
Åh vad roligt det blev att blogga helt plötsligt (!!!!!), jag får nämligen fler och fler läsare per dag - vilket förstås är superkul!

Jag kom nästan just hem från Bergsjö, där jag har tränat lite bodypump. Det var jätteskönt att genomföra ännu ett pass kände jag! För er som inte vet vad bodypump är (av någon jävligt konstig anledning), så är det typ "skivstångsgympa" - som gamlingarna säger. Dom har ett nytt program nu som är superbra, 68an tror jag den heter. En sak slog mig, när nästa program kommer - heter den 69an då? Hehe, isåfall - stackars ledaren på passet ba: - Ja hej allesammans! Idag ska vi köra 69an, para ihop er två och två...
Haha! Tanken var rolig iaf.

Idag på idrotten fick vi välja på att göra coopertest(fyfan!) eller orientering, så jag och Thea valde att orientera i slingan. Vi fick en karta och sen bar det iväg...
Vi trodde att vi gick på rätt stig, så vi letade upp kontrollerna och gick efter kartans beskrivning. Efter typ 20 minuters letande på nästan samma ställe - bestämde vi oss för att ge upp.
Men DÅ fick Thea upp ett ljus! Vi hade ju tagit fel stig, vi missade den andra STORA stigen xD Lite pinsamt... Så alla andra i klassen hann typ 2-3 banor, medans vi hann 1 bana. Haha! Menmen, idrottslärarna fick sig iaf ett gott skratt - och vi hittade ju trotsallt stora kantareller....

Så det har varit en rätt så slapp skoldag... Men värre framåt eftermiddagen då jag skulle hinna med att åka till bergsjö, slänga i mig lite fil innan träningen, byta om för att sedan gå ner till gymmet - på 50 min!!
Som tur var kom Malin efter ett tag på sin moped, och hämtade upp mig efter vägen - tack! Vi körde ett hårt pass, och svettiga som vi var sedan åkte var och en hem till sig för att duscha m.m.
Jag lovade Malin att jag skulle följa med till Sara och Petzon: Jag, - Jaa men jag hinner ju lätt äta och duscha och packa ihop mina grejer på 40 min, hämta mig sen du! :)
Det visade sig när jag kom hem att, GAAAAAAH! 40 min?! Vafan tänker jag med!? Jag kommer aldrig hinna!!!! osv.osv...
Jag fick kasta i mig maten, duscha fort somfaaaan (som killar typ, då fattar ni hur snabbt det gick), skynda mig på med kläder och fixa mig lite - och sen plingade det på dörren. Puuuh, jag hann!

Men innan vi åkte iväg ställde jag mig ute och bara andades, haha.
Åh, justja! När jag kom hem till pappa i Hudik så gjorde jag iordning en varm kopp choklad med grädde i - det var gott!



                               

Det var min dag, hoppas eran har varit lika bra - fast med mindre jäkt och klantigheter =)




Over and out!

Välkommen hösten!

Hej igen!
Maten (falukorven) var som väntat jättegod!! Så nu står man sig ett väldigt bra tag, tror tillochmed att jag åt lite för mycket - som vanligt :|
Är det bara jag som inte kan hejda mig själv då det serveras god mat? Såsom tacos, falukorv i ugn, lasagne m.m.
Åååh vad jag älskar mat, nu när jag pratar om det. Herregud, mat är min passion!

Just nu sitter jag vid datorn, och ska snart peppa mig själv att jag ska plugga färdigt det sista - engelskan... Efter det tänkte jag kanske ge mig ut på en härlig nästan-höst-promenad med mp3, halsduk och vantar.
Det är mysigt med hösten ändå, när det börjar bli kyligt ute, och när det blir "rökmoln" då man andas ut - mysigt! Och när man kan sitta inne efter en dag ute, och dricka en varm kopp choklad - åååh, det finns inget bättre!

Förresten, klicka gärna på mina reklamannonser är ni snälla! =)

Undra om man ska ta sig ett parti Guitar Hero III ? ;)


 Höst = mössa! SVEA mössan är en mössa jag bara älskar!

Näe, jag känner mig faktiskt redo för en kall och mysig höst nu! :)

Over and out!


Ny header!

Hej!
Som ni ser har jag nu skaffat mig en hel del reklam i min blogg, men det påverkar ju ingenting - bara det att man kan tjäna på att ha blogg, som jag nu tänkte pröva mig på =)
    


Vad tycker ni om min nya header förresten? Slängde ihop den igår som hastigast, inte världens bästa men bättre än den förra! :) Det kommer snart en ny och fräsch design!!

 Min nya header, för tillfället.


Idag var jag i skolan, och jädrar vad mycket man missar! Så fort man är borta i en dag, en ynka dag (!) så har man missat nästan mer än vad man klarar av att göra.
* Engelska, bokrecension
* Tyska, glosor och grammatik
* Svenska, läsa igenom nå papper
* Rättskunskap, stifta en ny egen lag

Ni ser, sjukt mycket på en dag!!
Jag har faktiskt varit duktig och gjort min tyskaläxa, samt min svenskaläxa - duktigt Emelie!

Ibland får man skrivtorka, man vet inte alls vad man ska skriva om... Därför är jag mycket tacksam om ni kunde komma med någon idé eller så! :)

En sak jag kan ta upp här och nu, är alla dessa kanadensare och allt vad dom nu är. Jag är helt seriös när jag säger att 3 stycken om dagen addar mig på msn!
Frågan är ju, hur får de min msn allihopa?! Och alla skriver samma sak ; "Hi giiiirl you are hot! What r u doin?"
Helt sjukt irriterande, och jag sitter här helt oförstående och undrar hur fan alla får min msn!?
Finns det någon sida där jag hemligt är med, och min msn står på första-sidan som på en löpsedel? Detta är en gåta för mig... Men nu tackar jag nej till alla som addar mig, eller så blockar jag dom.

Näe, nu sitter jag och väntar ivrigt på att maten ska bli klar - pappas falukorv i ugn, mums! Den är verkligen alltid lika god.

Over and out! (sålänge)


tisdag 16/9-08

Idag är det 3 dagar sen Robin, dessa tre dagar har inte varit dom roligaste och lättaste =/
Fyfan!! =(

Vaknade klockan 2 idag btw, var hemma från skolan.
Mycket skönt faktiskt!
Fast de känns som om jag har missat en del i skolan nu, vilket inte är så skönt precis... Menmen, imorrn kommer jag! Känner att jag har tagit igen mig lite nu efter allt som hänt.

Uppdaterar senare, tills dess:

Over and out!


R.I.P

Helt sjukt. Fattar inte. Försöker förstå, men det går inte. Varför Robin?
Livet är så otroligt orättvist. Även om vi inte kände varann såå bra, så gör det ont i mig.
Jag kommer aldrig mer se dig le på skolan, aldrig på bussen - INGENSTANS!

Ha det bra där uppe, vila i frid <3

R.I.P

Lördag, en festdag för de flesta...

Hej hallå!

Idag är det LÖÖÖRDAAAG! Vilket innebär fest eller nå annat kul för de flesta, för mig (idag) innebär det chilla, ta det lugnt och slappa.
Första lördagen på väldigt länge som jag inte har ett dugg inplanerat! Otroligt, men skönt också på nå vis :)
Imorse spelade jag lite guitar hero, gick förvånansvärt bra - har börjat på expert nu ;)
Kände att jag måsta skryta lite om de, höhö.
Igår var jag med Selma, vilket var mycket trevligt somvanligt :)<3 Vi tittade på Step up 2 och åt godis, muuums! Jag lovar er att jag seriöst har sett den där filmen 15 gånger - men den är lika bra än!
Lika pirates of the caribbean -triologin, fortfarande vääärldsbäst!
Sånt är ganska fascinerande tycker jag, att man kan vara heelt besatt av en film och se den om och om igen, förra sommaren såg jag pirates 2 typ 3-4 gånger om dagen i tre veckor xD (och ja, jag kan replikerna utantill än).

Menmen nog om min nörd-sida nu.
Vad ska ni göra en dag som denna? :)

Just nu sitter jag här vid datorn, den stationära (och jag bloggar ändå!) - jag kanske har blivit bättre bara sådär pooofff över en natt, och vill blogga hela tiden nu! wiho
Jag känner mig nostalgisk, för jag lyssnar på EMINEM. Han var min största idol när jag var yngre, typ 12 år eller nå.
Han är grym faktiskt!

Nu ska jag göra mig iordning, för sen ska jag till Erica på hennes jobb å göra henne sällskap å spela kort :)
Det är det enda inplanerade för idag. Justja, jag har godis kvar från igår - glädje!! :D

Over and out!

äcklig-vara-hemma-och-vara-sjuk-dag!

Hejsan!
Åh, jag vet inte vart jag ska börja riktigt - det finns så mycket som jag skulle vilja skriva om!
Jag kan börja med att dela med mig till er av min upptäckt : Jag har kommit på att man får så otroligt mycket mer inspiration till att skriva när man sitter vid en bärbar dator, än när man sitter på en stationär dator. Tycker inte ni det?
Jag ska nog sitta vid en bärbar dator jämt då jag ska blogga (vilket inte händer alltför ofta, men nu har jag ju världens chans att förbättra mig på att skriva!)

Idag var jag faktiskt hemma från skolan, p.g.a. en äckel-förkylning som tydligen de flesta har nu... Jättejobbigt, hostan min tar ju nästan kål på mig! Och jag har missat två träningar redan...Känns verkligen inte som att man har råd att bli sjuk nu, menmen - det går väl över snart hoppas jag...

Skolan har kommit igång, och med det följer juridiklektionerna. Dom är skitroliga!! Det är nog första gången som man sitter där på den egentligen osköna trä - eller plaststolen och bara lyssnar ivrigt till vad läraren har att säga. Helt otroligt!
Om det fortsätter såhär så är ju chansen stor att man kan jobba till sig MVG:n i de flesta ämnena, för allt e ju så kul! Och i har haft turen att få bra lärare också - plus i kanten där +!
Förra helgen var det marknad, och om ni frågar mig vad jag tyckte om det så får ni detta till svar: Okej, marknaden är ju numera en tradition för Hudiksvall - vilket är mysigt att bara gå på gatorna och strosa och titta på allt skit de säljer. Fast vissa saker bara älskar jag, tillexempel strumpor - ta 12 par för 100kr, genialt! Och marknadsnougaten, mums! Fast den fick jag stå över i år p.g.a. min allergi. Jag älskar också alla remmar de säljer, speciellt sur melon! (Remmar var egentligen också förbjudet för mig, men jag fuskade). Och de klassiska cocosbollarna, yummie! Och sist men inte minst, allt naturgodis! Himmel å pannkaka vad gott det är. Jag kunde inte motstå frestelsen, så jag köpte en mix med frukter nötter och bär - vilket jag upptäckte var supergott att äta medans man tittar på en film eller nå. Nyttigt är det också!


Nu när jag ligger här nedbäddad i min säng, så började jag tänka på dagens avsnitt av Idol. Tycker inte ni också att det känns så tillgjort å fejkat nu när dom har bytt ut juryn? Den nya juryn försöker liksom vara som den gamla, med samma citat osv. Känns helt fel, iaf för mig. Den enda anledningen till att jag faktiskt tittar på idol, är för att jag tycker att uttagningarna är så otroligt roliga! =D Finns inget roligare nästan än att se en riktigt dålig person stå där inför juryn och sjunga - speciellt om personen i fråga tkr att han/hon är bra! Som den dära killen för några avsnitt sen, som var klädd i grön t-shirt och pärlor lite här å var. Han som sjöng pokémon-låten, HAHAHAHAHA! Var nog längesen jag garvade så mycket. ojojoj! Fast, vissa av dom där får ju pengar om dom gör det....Men det behöver man inte tänka på, det är ju roligt - ellerhur?

Idag då jag var hemma från skolan, passade jag på att ligga i min säng och bara var äcklig. Jag har tillexempel haft min pyjamas på mig hela dagen och håret i en slarvig knut, och om jag har gått upp så har jag haft täcket invirat om mig. Också tog jag ner frukosten, två mackor och ett glas o´boy, muuuums va gott det var! Jag kan få såna där ryck ibland, då jag kan döda för ett glas o´boy - idag var en sån dag. Och eftersom att jag e sjuk, så unnade jag mig ett glas =) Jag har det tillochmed kvar här nere på mitt bord bredvid sängen. Äckligt, men så sköönt att bara lata sig ibland, och när man får känna att man lever! Jag har ont i nacken nu, för det enda vettiga jag gjort idag var att blogga. Annars har jag suttit vid datorn och tittat på film och tv. Då får man ont i nacken, om man lägger kudden emot väggen sådära oskönt men ändå skönt på nå vis.
Jag har även tittat på två filmer idag :) What happens in Vegas, och Run fatboy run. Två helsköna filmer faktiskt!

Imorgon ska jag satsa på att gå till skolan, även om jag gärna skulle kunna stanna hemma... Men man vill ju inte missa så mycket heller, speciellt inte nu i början av alla kurser med genomgångar m.m :S.
Nu ska jag nog slå av datorn och tvn och bara lägga mig ner och sova. Jag ska inte ens borsta tänderna!!! För så äcklig tänker jag vara nu! Höhöhö.
Skönt att jag inte är sminkad idag iaf, slipper man tvätta ansiktet iaf :)

Det var allt från mig! Hoppas på att jag hinner blogga lite oftare nu när jag har tillgång till bärbar dator ;)

Over and out!


RSS 2.0